Bystyret 22. juni 2016 (Ordinært møte)

SAK 93/16: Samferdselspakke for Kristiansandsregionen fase 1

Det foreslås å forlenge bompengeinnkrevingen i Samferdselspakke for Kristiansandsregionen fase 1 for å finansiere videre planlegging av ny Bompengepakke for Kristiansandsregionen samt å gjennomføre flere mindre utbyggingstiltak over en innkrevingsperiode på to år.

Dagens Samferdselspakke vil etter prognosene være nedbetalt tidlig i 2018, forlengelsen medfører innkreving til tidlig i 2020. Det legges opp til å fremme ny bompengepakke for Kristiansandsregionen i sammenheng med søknad om Bymiljøavtale for Kristiansandsregionen innen 2020.