Bystyret 22. juni 2016 (Ordinært møte)

SAK 80/16: Interpellasjon fra repr. Vidar Kleppe, DEM «Sikre en fremtidig drift av Rio Restart»

Interpellanten viser til at Rio Restart angler to millioner kroner for å ikke bli nedlagt. Siden oppstarten for fire år siden har 42 tidligere rusmisbrukere deltatt i prosjektet der 38 medmennesker er i dag rusfrie og 28 av dem er i arbeid eller går på skole.
Frem til nå har Rio Restart i all hovedsak vært finansiert gjennom ulike statlige prosjektmidler som dessverre opphører i 2017. Det må også nevnes at i 2015 og 2016 mottok Rio Restart, et driftstilskudd fra Kristiansand kommune på 70.000 kroner.

Interpellanten ønsker at kommunen skal sette seg i førersetet for å få til et speiselag for å sikre en fremtidig drift av Rio Restart.