Bystyret 1. juni 2016 (Ordinært møte)

SAK 75/16: Kommunedelplan for Hamrevann-området – sluttbehandling

Kommunedelplanen er utarbeidet med bakgrunn i planprogram fastsatt i bystyrets møte i juni 2013.

Hamrevann-området er avsatt til utbyggingsformål i Regional plan for Kristiansandsregionen 2011-2050. Planen anbefaler utvikling innenfor eksisterende tettstedstruktur og Hamrevann-området som det neste store utbyggingsområdet i Kristiansand, utover det som lå inne i boligprogrammet i 2010. Området er også avsatt til utbyggingsformål i kommuneplanen. I planen er det forutsatt at det skal utarbeides kommunedelplan for Hamrevann-området.