Bystyret 20. april 2016 (Ordinært møte)

SAK 47/16: Valg til og sammensetning av skolestyrene – Behov for endring av regelverket

I forbindelse med fjorårets valg av representanter til skolenes styrer ble det stilt spørsmål med om styrets sammensetning og regler for valg var i tråd med opplæringsloven. Problemstillingen kommer opp fordi skolestyrene i kristiansand kommune har erstattet samarbeidsutvalget. Rådmannen har nå forslag til endringer og i henhold til kommuneloven, må disse regelendringene vedtas av bystyret.