Bystyret 16. mars 2016 (Ordinært møte)

SAK 27/16: Parkeringsdekning ved Sukkevannshallen/Sukkevann idrettspark

Under budsjettbehandlingen i desember ble det vedtatt at bystyret ville be om en sak knyttet til parkeringsdekning ved Sukkevannshallen. Dette ønsket kom som følge av at bystyret bevilget 25 millioner kroner til bygging av ny idrettshall/treningshall i Sukkevann idrettspark. Denne skal plasseres vegg i vegg med nåværende idrettshall, dvs. på eksisterende grusbane. Denne brukes i stor grad i dag til parkering ved høy aktivitet på området.

Randesund idrettslag, med over 2 300 medlemmer er hovedbrukere av anleggene. Idrettslaget fanger opp utøvere fra både Indre og Ytre Randesund. Sukkevann idrettspark er hovedarena for idrettslaget i Randesund.

Grusbanen vil forsvinne ved bygging av ny idrettshall. Det er behov for å opparbeide annet areal til parkering, både som erstatning for det arealet som bortfaller, samt for å imøtekomme enda høyere aktivitet i området.