Bystyret 20. januar 2016 (Ordinært møte)

SAK 2/16: Orientering om kommunestrukturprosessen – bystyret 20.01.16

Bystyret vedtok i det siste møtet med den gamle sammensetningen at Kristiansand kommune kan gå inn i forhandlinger med nabokommunene Birkenes, Iveland, Lillesand, Songdalen, Søgne og Vennesla. De respektive forhandlingsutvalg hadde sitt første møte 16. november og et arbeidsseminar en måned senere. Etter dette har det blitt utarbeidet et første utkast til intensjonsavtale som nå er til vurdering i de fem kommunene.

Nytt forhandlingsmøte er fastsatt til 27. og 28. januar, og det forutsettes at forhandlingene skal være avsluttet innen utgangen av februar 2016. Nå blir det en orientering om hvordan status i forhandlingene er en uke før møtene neste uke.