Kristiansand kommune

Bystyret 9. desember 2015 (Ordinært møte)

Tilbake til arkiverte møter

SAK 228/15: Interpellasjon fra repr. Vidar Kleppe, DEM, vedr. «Innføre »næringslivet og gründerenes kvarter» i Kristiansand bystyre»

SAK 228/15: Interpellasjon fra repr. Vidar Kleppe, DEM, vedr. «Innføre »næringslivet og gründerenes kvarter» i Kristiansand bystyre»

Interpellanten viser til at Kristiansand og regionen har som mål å være blant Norges mest innovative. Næringsforeningen og Kristiansand kommune, sammen med investorer, banker, etablerersentre, Innovasjon Norge og Innoventus Sør har derfor en målsetning om å realisere flere og bedre forretningsideer i regionen. Dette arbeidet er særdeles viktig i en tid med mange oppsigelser og permitteringer i hele den sørlandske oljerelaterte industrien.

Interpellanten foreslår at bystyret bør innføre en ordning som gir næringslivet og gründere mulighet til å snakke direkte til bystyret om hva de måtte «ha på hjertet» gjennom nyordningen «næringslivet og gründernes kvarter».

Ansvarlig redaktør:
Svanhild Eid

Teknisk ansvarlig:
Alf Otto Fagermo

Denne tjenesten leveres av Radio Metro Sørlandet på vegne av oppdragsgiver. Alt innhold er opphavsrettlig beskyttet. © 2013-2019. Radio Metro Sørlandet arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.

Utviklet av: Alf Otto Fagermo