Kristiansand kommune

Bystyret 9. desember 2015 (Ordinært møte)

Tilbake til arkiverte møter

SAK 225/15: Revidering av møtegodtgjøringsreglementet

SAK 225/15: Revidering av møtegodtgjøringsreglementet

Reglementet gjelder kommunale tillitsvalgte. Det menes at de er direkte valgte medlemmer av bystyret, formannskapet, kommunalutvalget, hovedutvalget eller er en person som er medlem av et annet kommunalpolitisk organ. I tillegg omfattes verv i organer utenfor kommunen hvor vedkommende er valgt av kommunen som kommunens representant, f.eks. statlige eller private virksomheter.

Dette reglementet ble sist endret i 2012 og eventuelle endringer vil gjelde fra 1. januar 2015.  Saken starter med et innlegg fra Vidar Kleppe som stiller spørsmål til at blant andre Mette Gundersen skal få en godtgjørelse som er høyere enn flere andre medlemmer av bystyret. Dette skjer som følge av at hun får være politiker på heltid, noe som ordfører Harald Furre sa i sin første tale til bystyret 15. oktober.

Ansvarlig redaktør:
Svanhild Eid

Teknisk ansvarlig:
Alf Otto Fagermo

Denne tjenesten leveres av Radio Metro Sørlandet på vegne av oppdragsgiver. Alt innhold er opphavsrettlig beskyttet. © 2013-2019. Radio Metro Sørlandet arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.

Utviklet av: Alf Otto Fagermo