Kristiansand kommune

Bystyret 9. desember 2015 (Ordinært møte)

Tilbake til arkiverte møter

SAK 216/15: Sørlandsparken – endring av reguleringsplaner – sluttbehandling

SAK 216/15: Sørlandsparken – endring av reguleringsplaner – sluttbehandling

Sørlandsparken ble etablert som et industriområde i 1977. Industriområdet har siden den gang gjennomgått store endringer. Den vesentligste endringen var da forretninger og handel ble innført med Sørlandssenterets etablering i 1987. Kontorbedrifter har også kommet til i noe omfang. Reguleringsplanene åpner opp for et stort omfang kontorer.

I den senere tid har det blitt økt trykk på etablering av tjenesteyting som omhandler bl.a. service, servering og kulturvirksomheter. Dagens reguleringsplaner åpner ikke for slike typer tjenesteyting (med unntak av legekontor, tannlegekontor etc som er i tråd med kontorformål, slik kontorformål var definert etter plan- og bygningsloven av 1985). Formålet med prosessen er å ta stilling til om det skal åpnes for tjenesteyting i Sørlandsparken.

 

Ansvarlig redaktør:
Svanhild Eid

Teknisk ansvarlig:
Alf Otto Fagermo

Denne tjenesten leveres av Radio Metro Sørlandet på vegne av oppdragsgiver. Alt innhold er opphavsrettlig beskyttet. © 2013-2019. Radio Metro Sørlandet arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.

Utviklet av: Alf Otto Fagermo