Kristiansand kommune

Bystyret 4. november 2015 (Ekstraordinært møte)

Tilbake til arkiverte møter

SAK 186/15: Interpellasjon fra repr. Jannike Arnesen, AP, vedr. «Alle barnas by»

Interpellanten viser til at det finnes barn i byen som er alvorlig syke eller har en funksjonshemning. Barn med enormt behov for offentlige tjenester og frivillig initiativ. Barn som så absolutt på sitt vis bør få delta i stor-samfunnet.


Når foreldre får et alvorlig sykt barn, eller et barn med funksjonhemning oppstår en stor familiær krise. Det kan da være nok for foreldrene å skulle ta vare på barnet og seg selv, om ikke de skal lete seg frem til alle de gode tilbudene kommunen og frivillige organisasjoner har.

Interpellanten lurer på om ordføreren ser behovet for en mer koordinert tjeneste til barn med alvorlig sykdom og funksjonsnedsettelse. I tillegg lurer interpellanten på om ordføreren eventuelt vil ta initiativ til å ytterligere forbedre livssituasjonen for alvorlig syke barn og barn med funksjonsnedsettelse.

 

Ansvarlig redaktør:
Svanhild Eid

Teknisk ansvarlig:
Alf Otto Fagermo

Denne tjenesten leveres av Radio Metro Sørlandet på vegne av oppdragsgiver. Alt innhold er opphavsrettlig beskyttet. © 2013-2019. Radio Metro Sørlandet arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.

Utviklet av: Alf Otto Fagermo