Bystyret 16. september 2015 (Ordinært møte)

SAK 138/15: Interpellasjon fra repr. Vidar Kleppe, DEM, vedr. «Kommunalt avslag på behandlingstilbud»

Interpellanten viser til at Åse Neset er skuffet og fortviler over at kommunen ved helse- og sosialsektoren fortsatt sier nei til å betale for at sønnen skal bli værende ved landets eneste institusjon med spesialkompetanse på vanskelig epilepsi.

Sønnen hennes tilhører en liten gruppe i Norge med ukontrollerbar epilepsi. Etter at han 10. desember i fjor ble utskrevet fra Spesialsykehuset for epilepsi i Oslo, har han hatt midlertidig plass ved Røysumtunet i Gran i Hadeland.

Interpellanten spør om ordføreren kan politisk bestemme at sønnen kan få bli værende på den ønskede institusjonen med spesialkompetanse epilepsi betalt av Kristiansand kommune.