Bystyret 16. september 2015 (Ordinært møte)

SAK 137/15: Interpellasjon fra repr. Odd A. Salvesen, PP, vedr. «Søknad om vaskehall ved Dvergsnes supermarked»

Interpellanten har blitt spurt om mulighetene til å få tatt opp en sak som ble avslått i oktober 2010 p.g.a. at det var i strid med formål og utnyttelsegrad i gjeldene bebyggelsesplan. Han viser til en søknad som gjelder Dvergsnes Supermarked som allerede har en bensinstasjon ved butikken. Eierne ønsker å få til en vaskehall med tilknytning til stasjonen. Interpellanten spør om ordføreren kan medvirke til at saken blir tatt opp til ny vurdering snarest mulig.