Bystyret 16. september 2015 (Ordinært møte)

SAK 130/15: Kommuneplanens parkeringsbestemmelser for næring – fastsetting av planprogram

Formannskapet vedtok i møte 22.april 2015 å melde oppstart av endring av kommuneplanens parkeringsbestemmelser for næring, kontor og høring av planprogram for kommuneplanendringen. Planprogrammet har vært utlagt til offentlig ettersyn i perioden 30.april til 15.juni 2015.
Det er kommet inn 19 innspill til planarbeidet/merknader til planprogrammet. I denne saken vurderes innspill som vil ha innvirkning på utforming av planprogrammet. Innspill som gjelder utforming av planforslaget vurderes videre i arbeidet med kommuneplanendringen og konsekvensvurderingen.