Bystyret 17. juni 2015 (Ordinært møte)

SAK 87/15: Innbyggerforslag – Høyere lærertetthet i Kristiansandsskolene

På nettstedet minsak.no ble det foreslått fra Eva Skjelten i februar at kommunen bør innføre et krav til hvor mange elever det skal være per lærer i hver eneste time i grunnskolen i Kristiansand kommune. Dette fikk over 300 underskrifter.

Innbyggerne ønsker at alle barn skal ha god oppvekst, like muligheter og gode vilkår for å bli sett og fulgt opp av sine lærere. Forslaget har konkretisert hvor mange elever det skal være per lærer fordelt på de ulike trinnene, både i småskolen, storskolen og ungdomsskolen.