Bystyret 29. april 2015 (Ordinært møte)

SAK 59/15: Interpellasjon fra repr. Vidar Kleppe, DEM, vedr. «SIAN, Agder sin utestengelse fra Kristiansand folkebibliotek»

Interpellanten viser til at SIAN, Agder på nytt har fått avslag fra biblioteksjefen ved Kristiansand folkebibliotek, om å avholde et opplysnings – og debattmøte i biblioteket. Han viser videre til bystyrets vedtak i februar i år, som sier at alle lovlige organisasjoner som har sitt vike innenfor norsk lov skal behandles likt ved utleie av kommunale møterom. Han spø derfor hva ordføreren vil gjøre med dette siste avslaget.