Bystyret 25. mars 2015 (Ordinært møte)

SAK 54/15: Interpellasjon fra repr. Vidar Kleppe, DEM, vedr. «Mobbeombud i Kristiansand»»

Interpellanten viser til at han flere ganger politisk har tatt opp forslag om å få på plass et «mobbeombud». Det er vanskelig å tallfeste nøyaktig hvor mange barn som daglig blir mobbet på skolene i Kristiansand, men det anslås at nesten 500 barn i kommunen vår blir utsatt for mobbing.

Han spør om ordføreren er enig med Demokratene i at Kristiansand kommune, nå trenger å få «på plass» et mobbeombud.