Bystyret 18. februar 2015 (ordinært møte)

SAK 24/15: Kommunedelplan for Kvadraturen og Vestre havn, del 2. Fastsettelse av planprogram.

Arbeidet med kommunedelplan for Kvadraturen og Vestre havn ble igangsatt i 2008. En samlet kommunedelplan skulle erstatte både Havneplanen fra 1995 og Kvadraturplanen fra 1999. Ved sluttbehandling i juni 2012 var det en del uavklarte forhold rundt arealbruken i Vestre Havn, og planen ble derfor delt i to; del 1 – Kvadraturdelen og del 2 – Vestre havn-delen. Bystyret gjorde et endelig vedtak for del 1 i februar 2014. Nå er det klart for del 2.