Bystyret 21. januar 2015 (Ordinært møte)

SAK 17/15: Interpellasjon fra repr. Vidar Kleppe, DEM, vedr. «Eldres rettigheter på sykehjemmene i Kristiansand»

Vidar Kleppe fra Demokratene ønsker å klarlegge om kommunen kan garantere at alle beboere på kommunens sykehjem får tilgang til nødvendig aktivisering, mosjon og tilgang på frisk luft. Det kommer frem i en interpellasjon fra bystyrerepresentanten til ordfører Arvid Grundekjøn.

Kleppe viser til at en nylig utgitt hundeveileder inneholder mer detaljerte regler om fysisk og mental aktivitet, enn regelverket for beboere på sykehjem.