Bystyret 3. desember 2014 (Ekstraordinært møte)

SAK 203/14: Interpellasjon fra repr. Hans Petter Horve, MDG, vedr. «Kristiansand fri for GMO (genmanipulerte organismer)»

I Europa har 169 regioner og 4713 lokalmyndigheter erklært seg som GMO-frie soner. Oppland er første norske fylke som er med, mens Kristiansand kan gå i front blant byene.

Interpellanten viser til mange problemområder med genmanipulerte organismer og spør om ordføreren er bekymret over skadevirkningene fra slike. Videre om ordføreren vil støtte at Kristiansand tilslutter seg nettverket for GMO-frie soner.