Bystyret 3. desember 2014 (Ekstraordinært møte)

SAK 201/14: Interpellasjon fra repr. Hans Petter Horve, MDG, vedr. «Skiskytteranlegget på Strai»

Miljøpartiet De Grønne mener kommunen bør yte et vesentlig bidrag til opprustning av skiskytteranlegget på Strai i Kristiansand. Interpellanten viser til at Idrettslaget Torridal trenger denne banen for rekruttering og er den eneste klubben som tilbyr skiskyting i Kristiansand.

Han spør derfor om ordføreren ser et prioritert behov for etablering av et skiskytteranlegg på Strai og om han vil bidra til at det snarest mulig ytes økonomisk støtte til prosjektet. Til slutt om ordføreren vil satse på og vektlegge breddeidrett, stort dugnadsarbeid og idrettsaktivitet ute i de ulike bydelene.