Bystyret 3. desember 2014 (Ekstraordinært møte)

SAK 199/14: Interpellasjon fra repr. Vidar Kleppe, DEM, vedr. «Behovet for en evaluering av Kristiansand kommunes bosettingspolitikk»

Interpellanten viser til at Varaordføreren i Kristiansand uttaler i Fædrelandsvennen den 6. november behovet for debatt – og en bedre oversikt over hva bosetningen av asylsøkere og flyktninger har medført av sosiale problemer for kommunen vår.

Interpellanten spør om ordføreren ser behov for en evaluering av Kristiansand kommunes «bosettingspolitikk» ovenfor asylsøkere og flyktninger – der også de økonomiske kostnadene tas med.