Bystyret 26. november 2014 (Ordinært møte)

SAK 180/14: Revidering kommunedelplan idrett og friluftsliv 2015 – 2018, 2.gangs behandling.

Høsten 2013 startet Universitetet i Agder, Kristiansand kommune, Vest-Agder fylkeskommune, Studentsamskipnaden i Agder og Statsbygg arbeidet med en utviklingsplan for Universitetsbyen Kristiansand.

Prosjektets mål var ikke en fem- eller tiårsplan, men å sette søkelyset på hva som skal til for å få utløst det potensialet som ligger i samspillet mellom Universitetet i Agder og vertsbyen Kristiansand i et 2040-perspektiv