Bystyret 26. november 2014 (Ordinært møte)

SAK 171/14: Interpellasjon fra repr. Vidar Kleppe, DEM, vedr. «Behovet for like regler for gateselgerne i Kristiansand kommune»

Demokratene har fått opplysninger som kan tyde på at ingen av de gateselgerne som kombinerer tigging og salg av ulike varer betaler den daglige fastsatte leien til Kristiansand Parkeringsselskap på 200,- kroner pr. dag.

Interpellanten spør om ordføreren ønsker å bidra til at det må settes inn tiltak for at «likhetsprinsippet» skal gjelde for alle gateselgere i Kristiansand kommune.