Bystyret 29. oktober 2014 (Ordinært møte/Budsjettfremlegg)

SAK 167/14: Rapport om Jegersberg gård – Evaluering av første driftsfase samt politikernes beslutningsgrunnlag ifm prosjektets oppstart.

Hovedformålet med revisjonens evaluering har vært å belyse i hvilken grad første driftsfase av Jegersberg gård har blitt gjennomført i overensstemmelse med bystyrets vedtak og forutsetninger.

Det har også vært naturlig å kommentere eventuelle uklarheter, behov for presiseringer eller mangler i materialet som har dannet grunnlag for bystyrets vedtak.