Bystyret 29. oktober 2014 (Ordinært møte/Budsjettfremlegg)

SAK 155/14: 2. tertialrapport 2014 Driftsdelen

Tertialrapporten er en rapport til bystyret som skal vise i hvilken grad budsjettvedtaket realiseres. Endret aktivitetsnivå skal først og fremst vurderes i handlingsprogramsammenheng da det langsiktige beslutningsgrunnlaget er langt bedre.

I 2. tertialrapport foretas en gjennomgang av hele budsjettet. Tertialrapporten er delt i to, en investeringsdel og en driftsdel. Sektorvise rapporter etter årets 8 første måneder samt utenomsektorielle forhold, danner grunnlaget for den samlede vurderingen.