Bystyret 29. oktober 2014 (Ordinært møte/Budsjettfremlegg)

SAK 151/14: Interpellasjon fra repr. Vidar Kleppe, DEM, vedr. «Selvberging og svømmeopplæring»

Interpellanten viser til at president Gard A. Bjørnstad i Norges Livredningsselskap mener at altfor mange liv har gått tapt fordi selvberging og svømmeopplæring ikke blir prioritert av politikere og skoleverket.
Interpellanten spør om ordføreren som Demokratene vil at Kristiansand kommune skal ha som en målsetning om å bli Norges beste by på svømmeopplæring og førstehjelp for barn og unge.