Bystyret 29. oktober 2014 (Ordinært møte/Budsjettfremlegg)

Rådmannens forslag til handlingsprogram 2015 – 2018

I dag presenterer økonomidirektør i Kristiansand kommune, Terje Fjellvang rådmannens forslag til handlingsprogram for 2015-2018 for bystyret. Forslaget blir behandlet i hovedutvalgene, kommunalutvalget og formannskapet i første halvdel av november. Bystyret gjør endelig vedtak 17. desember.

I hovedtrekk presenteres det et stramt budsjett, men med litt lysere utsikter enn hva man trodde for et år siden. Gjelda skal fortsatt ned. Samtidig skal det settes av over 100 millioner kroner de neste fire årene til å møte enda tøffere tider fra 2020.