Bystyret 18. juni 2014 (Ordinært møte)

SAK 130/14: Interpellasjon fra repr. Eva Kvelland, V, vedr. «Nei til ville dyr i sirkus»

Interpellanten viser til at det er knyttet store utfordringer til dyrevelferd i sirkus. Flere kommuner har den siste tiden tatt opp forslag om å forby aktører som bruker dyr som dressert underholdning, og nylig vedtok Tromsø som den første kommunen å forby utleie av tomt til sirkus som benytter eksotiske/ville dyr. Venstre mener at Kristiansand må bli den neste kommunen som gjør et slikt vedtak.