Bystyret 18. juni 2014 (Ordinært møte)

SAK 128/14: Interpellasjon fra repr. Vidar Kleppe, DEM, vedr. «Manglende traineestillinger i Kristiansand kommune»

Interpellanten viser til at Kristiansand kommune i 2014 bare har en traineestilling innenfor hele den kommunale forvaltningen. Dette på tross av et sterkt ønske i alle de kommunale etater om å få på plass flere traineer. Han spør derfor om ordføreren er enig med Demokratene i at Kristiansand kommune for 2015 må opprette flere traineestillinger – og at også mennesker med nedsatt funksjonsevne må gis traineestillinger i Kristiansand kommune.