Bystyret 18. juni 2014 (Ordinært møte)

SAK 111/14: Prinsippvedtak vedrørende omdanning av Agder naturmuseum og botaniske hage IKS til Universitetsmuseum

I et møte i mai i fjor mellom Universitetet i Agder, Kristiansand kommune og Vest-Agder
fylkeskommune, der også Grimstad kommune og Aust-Agder fylkeskommune deltok som
potensielle interessenter i en mulig framtidig organisering og lokalisering av Agder
naturmuseum og botaniske hage, var det enighet om å etablere en arbeidsgruppe som blant annet skulle beskrive og drøfte hvordan ANM på en best mulig måte kan knyttes organisatorisk til UiA som universitetsmuseum. Arbeidsgruppens rapport foreligger nå.