Bystyret 18. juni 2014 (Ordinært møte)

SAK 105/14: Interpellasjon fra repr. Dag Vige, V, vedr. «Fra tiggerkopp til skrujern»

Interpellanten viser til at det er mange som ønsker at tiggerne i vår by skal finne en annen måte å skaffe seg midler til livsopphold på enn å måtte tigge. Han spør derfor om ordføreren kan tenke seg at Kristiansand kommune undersøker mulighetene for å få til finansiering av et prosjekt der målet er at tiggere tilbys et enkelt kompetansebyggende løp og med målsetning om at de reiser hjem for å tjene til livsopphold i eget land.