Bystyret 21. mai 2014 (Ordinært møte)

SAK 92/14: Interpellasjon fra repr. Frode Fredriksen, AP, vedr. «Utskiftning av kunstgresset på Kongsgård stadion»

Interpellanten viser til at kunstgressbanen på Kongsgård, banen hvor FK Donn er hjemmehørende er moden for utskiftning. Videre at klubben ønsker å skifte kunstgress allerede nå ved hjelp av egen kapital og innsats.

Kommunens bidrag vil være på 500 000,-, et beløp som tilfaller klubben den dagen det er Kongsgårdbanens tur til i handlingsprogrammet. Interpellanten spør ordføreren mener man bør la FK Donn med egen innsats og kapital få legge nytt dekke på Kongsgårdbanen.Og om han mener at klubber og lag i Kristiansand som er villige til å oppgradere kommunale anlegg ved hjelp av egen innsats og kapital, bør få muligheten til dette.