Bystyret 21. mai 2014 (Ordinært møte)

SAK 80/14: Fellesprosjekt mellom Høgskolen i Telemark og Universitetet i Agder – Sluttrapport til høring

Høgskolen i Telemark (HiT) og Universitetet i Agder (UiA) har siden 2010 arbeidet sammen i et felles utredningsprosjekt som ser på spørsmålet om et nærmere samarbeid og eventuelt en sammenslåing av de to institusjonene.

Bakgrunnen for dette var, i følge sluttrapporten at hver for seg er de to regionene for små i den nasjonale sammenhengen, ønske om et faglig bredere og mer robust miljø som igjen vil gi sterkere forskningsmiljøer.

Glenn Faannessen

Denne tjenesten leveres av Metro Sør på vegne av oppdragsgiver. Alt innhold er opphavsrettlig beskyttet. © 2013-2018. Metro Sør arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.