Bystyret 9. april 2014 (Ordinært møte)

SAK 58/14: Prinsipper for museumsutvikling i Kristiansand

I felles ledermøte mellom Vest-Agder fylkeskommune og Kristiansand kommune høsten 2013, ble det enighet om å fremme felles forslag til vedtak vedrørende museumsutviklingen i Kristiansand. Det har vært en lang rekke med museumsvedtak i bystyret de siste 15 – 20 årene. Likevel har ikke museumslandskapet utviklet seg i nevneverdig grad. Med bakgrunn i denne situasjonen er Rådmannen i Kristiansand og Fylkesrådmannen i Vest-Agder enige om at det er behov for å justere kursen og fastsette nye prinsipper for den videre utviklingen.