Bystyret 12. mars 2014 (Ordinært møte)

SAK 51/14: Interpellasjon fra repr. Vidar Kleppe, DEM, vedr. «Likebehandling av lovlige lag og organisasjoner som ønsker å leie kommunale møtelokaler»

Interpellanten viser til at Kulturstyret i Kristiansand med stemmene 5-3 har vedtatt at Agder-avdelingen av SIAN ( Stopp islamiseringen av Norge) sin anke på beslutningen til biblioteksjefen om å nekte SIAN få leie møterom i Kristiansand folkebibliotek – blir stående. Han spør om ordføreren kan garantere at SIAN som en lovlig organisasjon for fremtiden gis den samme retten som andre lovlige lag og organisasjoner til å leie – ledige kommunale møtelokaler.