Bystyret 12. mars 2014 (Ordinært møte)

SAK 49/14: Interpellasjon fra repr. Halvor Fjermeros, Rødt, vedr. «Lærernes arbeidstid»

Interpellanten viser blant annet til at Kommunenes Sentralforbund (KS), som er lærernes arbeidsgiver, vil endre arbeidstidsavtalen slik at skoleledelsen ved den enkelte skole skal kunne bestemme hvordan arbeidstida for lærerne skal disponeres. Han spør om ordføreren mener at norske kommuner og fylkeskommuner er tjent med dette interpellanten kaller en konfronterende holdning fra KS – og at dette vil bygge opp under målsettingen om å skape en bedre skole.