Bystyret 12. mars 2014 (Ordinært møte)

SAK 48/14: Interpellasjon fra repr. Jannike Arnesen, AP, vedr. «Frata personer kommunal bolig ved langvarig behandling eller rehabilitering»

Interpellanten viser til at de borgerlige budsjettkameratene har bedt om å få utredet mulighetene for å frata personer med rusavhengighet sin kommunale bolig, mens de er innlagt til langvarig rehabilitering i institusjon. Hun spør derfor om ordføreren ser for seg at også andre pasientgrupper muligens skal fratas sin kommunale bolig ved langvarig behandling eller rehabilitering og om ordføreren ønsker å sikre alle mennesker i Kristiansand Kommune lik tilgang til et sted å bo.