Bystyret 12. februar 2014 (Ordinært møte)

SAK 37/14: Interpellasjon fra repr. Vidar Kleppe, DEM, vedr. «Flekkerøy historielag»

likestilling

Interpellanten viser til at Flekkerøy historielag må pakke sammen den historiske samlingen sin, dersom det nye driftstyret skal bestemme på Høyfjellet. Høyfjellet er et forsamlingssted på Flekkerøy, som kommunen i sin tid kjøpte av forsvaret og som i den senere tid har vært preget av konflikter mellom ulike organisasjoner. Han spør om ordføreren som Demokratene vil at det foretas en ny gjennomgang av saken – slik at Flekkerøy historielag slipper å pakke sammen den historiske samlingen på Høyfjellet.