Bystyret 12. februar 2014 (Ordinært møte)

SAK 36/14: Interpellasjon fra repr. Hans Petter Horve, MDG, vedr. «Økte busspriser i miljøbyen Kristiansand»

likestilling

Interpellanten viser til at det fra 1. februar ble dyrere å ta bussen i Kristiansandsregionen. Økningen gjelder både alle enkeltbilletter, fleksikort og månedskort. Endringer omfatter også både kunder som betaler kontant og passasjerer som betaler med kort. Han spør ordføreren om hvordan bussprisene i Kristiansandsregionen har utviklet seg de siste ti årene, om ordføreren mener at stadig økt prisvekst styrker kollektivtransporten og om ordføreren vil bruke sitt nettverk til å sikre et bedre og billigere busstilbud.