Bystyret 22. januar 2014 (Ordinært møte + Idrettsdebatt)

SAK 5/14: Grimsmoen områdeplan. Sluttbehandling

Gamle reguleringsplaner innenfor planområdet har dannet grunnlag for utbygging siden 1908. Til slutt ble bruken av disse vanskelig, og de sikret ikke i tilstrekkelig grad en ønsket forbedring og videreutvikling av et sammensatt Grimsmoen område. Planene ble i oktober 2008 vedtatt opphevet i Bystyret.

Planens hovedmål er å sikre eksisterende bebyggelsesstruktur, uteoppholdsarealer på egen tomt med gode kvaliteter, lekeplasser, trafikksikkerhet, barn og unges interesser, estetikk og atkomst til Ravnedalen og bymarka.