Bystyret 22. januar 2014 (Ordinært møte + Idrettsdebatt)

SAK 4/14: Kvartal 71 – reguleringsplan. Sluttbehandling

Rambøll Norge har på vegne av Entra eiendom AS, region sør, utarbeidet et nytt forslag til detaljplan for deres eiendommer i Kvartal 71 i Kvadraturens randsone i Kristiansand. I kvartalet i dag er det en rekke offentlige og halvoffentlige etater som. Planen viser en mulig netto økning av nye kontor og fellesarealer på inntil 13.000 m2, fra dagens 27.000 m2 til et totalt kontorareal på rundt 40.000 m2. Det vil kunne bidra til å styrke byens og Kvadraturens rolle som landsdelssenter med lokalisering av viktige samfunnsfunksjoner.