Bystyret 22. januar 2014 (Ordinært møte + Idrettsdebatt)

Idrettspolitisk debatt i Kristiansand kommune

idrettsdebatt

I forbindelse med utarbeidelse av kommunedelplan for idrett og friluftsliv 2015-2018 har bystyret bedt om at det avholdes en større idrettspolitisk debatt der «kommunens satsing på idrett settes i en større sammenheng». Debatten blir også viktig med tanke på kommunens budsjetter de kommende år. Idrettspresident Børre Rognlien holder innlegg som innleder debatten i bystyret. Idrettsrådet skal informere politikerne i forkant om tilstanden i Kristiansandsidretten og utfordringene klubbene har.