Bystyret 6. november 2013 (Ordinært møte)

SAK 122/13: Interpellasjon fra repr. Hans Petter Horve, MDG, vedr. «Vegetarisk mat i Kristiansand kommune

«Meatless Monday» er en internasjonal kampanje som oppfordrer enkeltpersoner, bedrifter og organisasjoner verden over til å ta det første skrittet mot et sunnere, mer bærekraftig og dyrevennlig kosthold ved å innføre en kjøttfri dag i uken.

Interpellanten argumenterer for og spør ordføreren om hans synes det er viktig at vegetarisk mat gjøres mer tilgjengelig som et alternativ til kjøttmåltider.