Bystyret 19. juni 2013 (Ordinært møte)

SAK 80/13: Kommunedelplan for RV 41 og RV 451 – Ny veg til Kristiansand lufthavn, Kjevik – fastsetting av planprogram

odder650

Kristiansand kommune harinngått samarbeid med Statens vegvesen om at denne overtar kommunens myndighet til å utarbeide kommunedelplan for Riksvei 41/ Riksvei 451 – ny vei til Kjevik. Arbeidet med kommunedelplan for ny veg til Kjevik skal koordineres med kommunedelplan for Hamrevannområdet. Kristiansand kommune er med i referansegruppa for kommunedelplanen og har deltatt i drøftinger ved utarbeidelse av planprogrammet. Formålet med planprogrammet er blant annet å fastsette hvilke vegkorridorer og temaer som skal utredes i den kommende konsekvensutredningen.