Bystyret 19. juni 2013 (Ordinært møte)

Åpen spørretid: Pål Karsten Kristensen om rutebåttilbud

odder650

Spørsmålsstiller, Pål Karsten Kristensen er leder av Randøyane velforening, en øygruppe som nylig har mistet sitt rutebåttilbud utover lovpålagt skoleskyss. Kristensen viser til at en av faktorene som er absolutt nødvendig for å opprettholde en fast bosetting på Randøyane dermed ikke til stede. Blir dette stående vil fraflyttingen i følge velforeningslederen starte allerede fra høsten.

Han spør derfor ordøreren om det er viktig for Kristiansand kommune å opprettholde en fast bosetting på Randøyane og i tilfelle hvordan vil kommunen tilrettelegge for dette.