Bystyret 5. juni 2013 (Ordinært møte)

SAK 73/13: Interpellasjon fra Vidar Kleppe, DEM, vedr. «Innføre forbud mot tilreisende tiggere i Kristiansand»

odder650

Interpellanten viser til at Demokratene tidligere i Kristiansand bystyre gjentatte ganger har tatt til orde for å innføre et tiggerforbud som trygger byens borgere. Nå er det kommet frem at Hanne Sophie Greve som ledet Europarådets overvåkingsorgan mot menneskehandel, mener at det mest effektive ville være å forby tigging for tilreisende. Interpellanten spør om ordføreren i Kristiansand med bakgrunn i dette søker å innføre – et forbud mot tilreisende tiggere i Kristiansand.

[ca_audio url=»http://kommuneradio.no/wp-content/uploads/7313.mp3″ width=»640″ height=»27″ css_class=»codeart-google-mp3-

player» autoplay=»false»]