Bystyret 5. juni 2013 (Ordinært møte)

SAK 72/13: Interpellasjon fra repr. Jannike Arnesen, AP, vedr. «Tilbudet om rutebåt til Randøya»

odder650

Agder kollektivtrafikk (AKT) har foreslått å kutte tilbudet om rutebåt til Randøya. Det skal kun kjøres den lovpålagte skuleruta på morgen og kveld. Signaler fra øybeboerene er at AKT trenger en ekstra bevilgning fra Kristiansand/Vest Agder for å kunne opprettholde rutebåt utover tilbudet til skoleelever som bor på øya. Interpellanten spør om ordføreren mener at det er uheldig for byen vår og for vår kystkultur at byens siste ikke landfaste øysamfunn står i fare for å avfolkes.
Videre om ordføreren vil være åpen for å se på muligheten for å finne en løsning på dette problemet.

[ca_audio url=»http://kommuneradio.no/wp-content/uploads/7213.mp3″ width=»640″ height=»27″ css_class=»codeart-google-mp3-

player» autoplay=»false»]