Bystyret 5. juni 2013 (Ordinært møte)

SAK 70/13: Vedrørende møte- og talerett til hovedutvalgene i Kristiansand kommune for Rådet for funksjonshemmede

Rådet for funksjonshemmede i Kristiansand har møte- og talerett i Byutviklingsstyret for å sikre at universell utforming blir ivaretatt i Kristiansand kommune. Nå ber rådet rådmannen om å vurdere muligheten for møte- og talerett i alle hovedutvalg. Dette for å sikre at prinsippet universell utforming blir ivaretatt i alle sektorer i kommunen.

[ca_audio url=»http://kommuneradio.no/wp-content/uploads/7013.mp3″ width=»640″ height=»27″ css_class=»codeart-google-mp3-

player» autoplay=»false»]