Bystyret 5. juni 2013 (Ordinært møte)

SAK 69/13: Forslag til Ansvarlig alkoholhåndtering i Kristiansand

odder650

Kristiansand kommune, sammen med skjenkebransjen, politiet og arbeidstilsynet, ønsker å innføre en ny satsning etter modell fra STAD prosjektet i Stockholm. Dette er ny måte å tenke på i forhold til hvordan kommunen håndterer sin skjenkepolitikk. Det innebærer et større fokus på dialog med bransjen og andre offentlige aktører som politiet og arbeidstilsynet. Den enkelte bevillingshaver forplikter seg også til å bidra til opplæring av egne ansatte og utvikle en bevissthet rundt egen alkoholpolicy. Kommunens kontrollvirksomhet dreies mot en mer dialogbasert kontrollvirksomhet.

[ca_audio url=»http://kommuneradio.no/wp-content/uploads/6913.mp3″ width=»640″ height=»27″ css_class=»codeart-google-mp3-

player» autoplay=»false»]