Bystyret 5. juni 2013 (Ordinært møte)

SAK 66/13: Handlingsplan Framtidens byer

odder650

Kristiansand deltar sammen med 12 av de største byene i Norge, i det nasjonale prosjektet Framtidens byer. Formålet er å redusere klimagassutslipp og gjøre byene bedre å bo i. Handlingsplan for Kristiansandsregionen 2019-2014 – Framtidens byer, som ble vedtatt av Bystyret i 2009, er nå revidert slik at det omfatter de siste to årene av programperioden. Handlingsplanen lister opp tiltak innen feltene, areal og transport, stasjonær energibruk i bygg, forbruksmønster og avfall og tilpasning til klimaendringer. Handlingsplanen omfatter også satsingen på pilotprosjekter som Framtidens bydel.

[ca_audio url=»http://kommuneradio.no/wp-content/uploads/6613.mp3″ width=»640″ height=»27″ css_class=»codeart-google-mp3-

player» autoplay=»false»]